Boekhandel Douwes Den Haag

De BV IK

Neem de regie over je leven!

Vincent Schoonhein & Ben Schoonhein & Lianne de Graaff

De BV IK

De BV IK

Neem de regie over je leven!

De BV IK

 

Stel dat jij een bedrijf bent, hoe maak je dan winst? Met 'De BV IK' maak je winst in de vorm van energie, geld, persoonlijke groei of zakelijk succes. Inclusief werkboek en gratis online training.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld volgende dag in huis

€ 24,99

Bezorgen: Op werkdagen voor 23.00 uur besteld volgende dag in huis


Beschrijving De BV IK

Moet jij altijd sterk zijn? Ben jij een perfectionist of pleaser? Sta jij altijd klaar voor anderen en heb je geen tijd voor jezelf? Ga je door ondanks vermoeidheid en kwaaltjes? Dan ligt een burn-out op de loer.

NEEM DE REGIE OVER JE LEVEN
Leef je leven zoals jij wilt en niet zoals de omgeving dat van je verwacht. Dat is waar dit boek om draait. Want rekening houden met anderen is prachtig, maar niet als dat ten koste gaat van je eigen gezondheid en geluk.

RICHT JE BV IK OP
Lianne de Graaff overwon haar burn-out door zichzelf als een bedrijf te zien. Stel dat jij een bedrijf bent, hoe maak je dan winst? Met het BV IK bedrijfsplan maak je winst in de vorm van energie, geld, persoonlijke groei of zakelijk succes en creëer je meer vrije tijd.

DE BV IK IS JE BEDRIJFSPLAN NAAR EEN GEZOND, GELUKKIG EN ZINVOL LEVEN
Na het lezen van dit boek heb jij alle inzichten én een praktisch en doelgericht actieplan om de regie over je leven te nemen.

KOM IN ACTIE EN START JE BV IK!

Lianne de Graaff is eigenaar van JE BENT MEER. Ze is een ervaren lichaamsgerichte coach, NLP-trainer en spreker over zelfontwikkeling en zakelijk succes.

“Dit boek zou bij iedereen op zijn nachtkastje moeten liggen. Lianne’s humor, kracht en openheid zijn een feest van herkenning.” Jarko De Witte van Leeuwen – auteur en mediaspecialist

“In dit boek deelt Lianne haar levenslessen als mens, coach en ondernemer. Liefdevol confronterend houdt ze je een spiegel voor. Na het lezen van dit boek kun je alleen nog maar in actie komen en je dromen waarmaken.” Jos Dolstra – oprichter Body & Mind Language Instituut


ISBN
9789090311401
Pagina's
240
Verschenen
NUR
770
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
SGMedia

Psychologie
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren