Boekhandel Douwes Den Haag

Gin & Tonic

De complete gids voor de perfecte mix - Black Edition

Frédéric Du Bois & Isabel Boons

Gin & Tonic

Gin & Tonic

De complete gids voor de perfecte mix - Black Edition

Gin & Tonic

 

Gin is een blijver! Cocktailbars en restaurants die hun eigen gin creëren, een aparte ginkaart in de meeste bars, gins die van kleur veranderen, alcoholvrije gins,...Het almaar groeiende aanbod merken en soorten in supermarkten en speciaalzaken bewijzen alweer dat we niet genoeg krijgen van dit drankje.


Nog te verschijnen

€ 29,99

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Gin & Tonic

Gin is een blijver! Cocktailbars en restaurants die hun eigen gin creëren, een aparte ginkaart in de meeste bars, gins die van kleur veranderen, alcoholvrije gins,...

Het almaar groeiende aanbod merken en soorten in supermarkten en speciaalzaken bewijzen alweer dat we niet genoeg krijgen van dit drankje. Anno 2019 kan je zelfs je vakantie plannen rondom het proeven en ontdekken van dit drankje. Kortom, iedereen zou over de nodige basiskennis moeten beschikken.

Welke gin hoort bij welke tonic, op welk moment en welke kruiden passen er in de ideale mix? Deze Gin en Tonic-bijbel heeft zijn strepen verdiend en blijkt het ultieme naslagwerk.

Frédéric Du Bois, gin-expert, biedt in deze nieuwe editie het antwoord op al je vragen, en geeft je een aanzet voor jouw eigen creaties als gin-liefhebber. Met behulp van een zeer praktische indeling van de gins en de tonics maak je nooit meer de foute keuze, nu met extra gins, alcoholvrije variaties, nieuwe mixers en ginreizen!


ISBN
9789401461627
Pagina's
504
Verschijnt
NUR
440
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Lannoo

Culinair
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren