Boekhandel Douwes Den Haag

Durf floreren

Waarom floreren je gelukkiger maakt dan geluk

Marijke Schotanus-Dijkstra

Durf floreren

Durf floreren

Waarom floreren je gelukkiger maakt dan geluk

Durf floreren

 

Meer dan 80% van de Nederlanders voelt zich gelukkig, maar slechts 37% floreert. Die laatste groep is niet alleen gelukkig, maar geeft ook aan een betekenisvol leven te leiden. Het gevolg? Ze zitten lekker in hun vel, zijn productiever op hun werk en hebben minder kans om later psychische stoornissen te ontwikkelen.


Nog te verschijnen

€ 21,99

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Durf floreren

Meer dan 80% van de Nederlanders voelt zich gelukkig, maar slechts 37% floreert. Die laatste groep is niet alleen gelukkig, maar geeft ook aan een betekenisvol leven te leiden. Het gevolg? Ze zitten lekker in hun vel, zijn productiever op hun werk en hebben minder kans om later psychische stoornissen te ontwikkelen. Alleen maar winst dus.

Het goede nieuws is: floreren kun je leren! In dit inspirerende boek gaat dr. Marijke Schotanus-Dijkstra aan de hand van recent onderzoek op zoek naar het antwoord op vragen als: Waarom worden we ongelukkig als we te veel geluk nastreven? Hoe kan floreren ons helpen om de juiste keuzes te maken? En hoe kun je jouw persoonlijke recept om te floreren op het spoor komen?


ISBN
9789401461726
Pagina's
224
Verschijnt
NUR
770
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Lannoo

Psychologie
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren