Boekhandel Douwes Den Haag

Ken jezelf, coach jezelf

Meer regie over je leven en relaties

Ellen Evenhuis

Ken jezelf, coach jezelf

Ken jezelf, coach jezelf

Meer regie over je leven en relaties

Ken jezelf, coach jezelf

 

Waarom zit de ene keer in je leven alles mee en voel je je in balans, terwijl op andere dagen alles tegenzit en je jezelf niet in evenwicht voelt? In hoeverre beïnvloeden bepaalde gebeurtenissen en bijbehorend gedrag elkaar?


Nog te verschijnen

€ 22,99

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Ken jezelf, coach jezelf

Waarom zit de ene keer in je leven alles mee en voel je je in balans, terwijl op andere dagen alles tegenzit en je jezelf niet in evenwicht voelt? In hoeverre beïnvloeden bepaalde gebeurtenissen en bijbehorend gedrag elkaar? Dit boek leert je op praktische wijze zelf de regie in handen te nemen voor de omgang met jezelf én met anderen, op het werk, met vrienden of thuis. Om te snappen hoe je deze relaties vormgeeft, is het belangrijk om eerst meer inzicht te krijgen in jezelf.

Ken jezelf, coach jezelf vergroot de kennis over jezelf en geeft op een toegankelijke manier een blauwdruk van je eigen psychisch functioneren. Een eenvoudig stap-voor-stap model leert je met jezelf aan de slag te gaan aan de hand van talrijke oefeningen, voorbeelden en vragen. Voorzien van casussen en een inkijkje in de praktische toepassing.


ISBN
9789401481113
Pagina's
144
Verschijnt
NUR
770
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Lannoo Campus

Psychologie