Boekhandel Douwes Den Haag

De volksverhuizingen

De geschiedenis van West-Europa, 375-800

Dick Harrison

De volksverhuizingen

De volksverhuizingen

De geschiedenis van West-Europa, 375-800

De volksverhuizingen

 

'De volksverhuizingen' van Dick Harrison is een meeslepend geschreven, diepgravend geschiedenisboek over de periode van de volksverhuizingen, tussen de Romeinse tijd en de middeleeuwen in EuropaOp werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis

€ 39,99

Ophalen: Nu 1 op voorraad in de winkel
Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis. Vanwege grote drukte bij Postnl is vertraging mogelijk.


Beschrijving De volksverhuizingen

De volksverhuizingen van Dick Harrison geeft ons een rijk beeld van West-Europa in de vroege middeleeuwen. Toen de Pax Romana in stukken brak verspreidden woeste hordes Germanen en Hunnen zich over heel Europa op zoek naar graan en goud. Bestsellerauteur Dick Harrison nuanceert het beeld van die barbaarse plunderpartijen en werpt licht op de waarheid achter de mythe van chaos en verwoestingen. In het boek ontmoeten we individuele mensen: krijgers en heiligen, boeren en heersers. De volksverhuizingen geeft ons een fascinerend en complex beeld van West-Europa in de overgang tussen de oudheid en de vroege middeleeuwen.


ISBN
9789401917001
Pagina's
720
Verschenen
NUR
680
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Omniboek

Geschiedenis