Boekhandel Douwes Den Haag

Vijftigplus perikelen

Ron de Haas

Vijftigplus perikelen

Vijftigplus perikelen

Vijftigplus perikelen

 

In zijn boek 'Vijftigplus perikelen' schrijft Ron de Haas de herkenbare frustraties van een vijftigplusser die oog in oog staat met zijn midlifecrisis, op openhartige wijze van zich af. Zeer herkenbaar voor mannen (en vrouwen) van middelbare leeftijd!


Niet leverbaar

€ 12,85

Niet leverbaar


Beschrijving Vijftigplus perikelen

Ron de Haas wordt in 1959 geboren in Berlicum, onder de rook van 's-Hertogenbosch. Zijn middelbare schooltijd brengt hij door in de Brabantse hoofdstad, waarmee hij zich ook op latere leeftijd nauw verbonden voelt. Van jongs af aan vindt hij het leuk om korte verhalen en gedichten te schrijven. Toch zal het nog een flink aantal jaren duren voordat hij zich wat serieuzer met schrijven zal bezighouden.

Na een bijna dertigjarig dienstverband bij een bank, begint hij in 2011 met het schrijven van columns en korte verhalen. De stukjes, die vooral in het teken staan van de dagelijkse herkenbare dingen van het leven, worden gepubliceerd in een aantal regionale kranten en op websites. Vanwege zijn bancaire achtergrond schrijft hij ook steeds vaker financieel-economische columns, waarbij integriteit en ethiek bij beleggen de rode draad vormen.

'Vijftigplus perikelen' is een verzameling van zijn columns waarin hij op openhartige wijze verslag doet van zijn ervaringen als 'man van middelbare leeftijd'. Zelfspot en ironie gaat hij hierbij geenszins uit de weg.


ISBN
9789402102208
Pagina's
119
Verschenen
NUR
325
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Brave New Books

Gebundelde literaire columns
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren