Boekhandel Douwes Den Haag

Müzik Ruhun Gidasidir

Müzik Ruhun Gidasidir

Yesim Saltik

Müzik Ruhun Gidasidir

Müzik Ruhun Gidasidir

Müzik Ruhun Gidasidir

Müzik Ruhun Gidasidir

 

"Müzik Ruhun Gıdasıdır" (muziek voedt de ziel) is een muziektherapeutische liedbundel voor Turkse migranten met dementie. Het is een hulpmiddel die ingezet kan worden door muziektherapeuten binnen de muziektherapie.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis

€ 26,68

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis. Vanwege grote drukte bij Postnl is vertraging mogelijk.


Beschrijving Müzik Ruhun Gidasidir

"Müzik Ruhun Gıdasıdır" (muziek voedt de ziel) is een muziektherapeutische liedbundel voor Turkse migranten met dementie. Het is een hulpmiddel die ingezet kan worden door muziektherapeuten binnen de muziektherapie.
De samenstelling van de bundel is gebaseerd op beschikbare wetenschappelijke literatuur over de inzet van muziektherapie bij dementie, inzet van muziektherapie binnen de Turkse geschiedenis en ervaringen vanuit de praktijk.

Yesim Saltik (1993) is een Turks-Nederlandse muziektherapeut. Ze is afgestudeerd aan de opleiding Muziektherapie (ArtEZ Conservatorium te Enschede) en raakte geïnspireerd door haar voorouders en muzikale achtergrond. Al snel ontdekte ze dat er in Nederland nog niet zoveel bekend was over de toepassingen van muziektherapie bij de Turkse migranten met dementie. Ze was ervan overtuigd dat daar verandering in moest komen en ontwikkelde deze bundel. Het repertoire is bespeelbaar op alle Westerse akkoordinstrumenten, zonder dat de traditionele Turkse klank van de volksliederen verloren gaat.


ISBN
9789402181869
Pagina's
60
Verschenen
NUR
660
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Brave New Books

Muziek