Boekhandel Douwes Den Haag

Shakespeare's Macbeth

In gewoon Nederlands

Malcolm Van Dijke

Shakespeare's Macbeth

Shakespeare's Macbeth

In gewoon Nederlands

Shakespeare's Macbeth

 

Meedogenloos, bloedig en vernietigend. Zo zou Macbeth getypeerd kunnen worden. Het is één van de meest bekende toneelstukken van Shakespeare en wellicht het meest aangrijpende. De diepste roerselen van het innerlijk gemoed worden blootgelegd en de daden die daaruit opkomen, beschreven.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld volgende dag in huis

€ 18,75

Bezorgen: Op werkdagen voor 23.00 uur besteld volgende dag in huis


Beschrijving Shakespeare's Macbeth

Meedogenloos, bloedig en vernietigend. Zo zou Macbeth getypeerd kunnen worden. Het is één van de meest bekende toneelstukken van Shakespeare en wellicht het meest aangrijpende. De diepste roerselen van het innerlijk gemoed worden blootgelegd en de daden die daaruit opkomen, beschreven. Duivelse verleiding en kunsten, de kracht van het geweten en de strijd tussen goed en kwaad, komen alle aan de orde.
Om het lezen van dit toneelstuk gemakkelijker te maken, verschijnt nu deze nieuwe vertaling in gewoon Nederlands. Dat wil zeggen: Macbeth lezen zonder je al te vaak af te vragen wat er bedoeld wordt. Er is naar gestreefd het zo begrijpelijk mogelijk te vertalen, wat niet zondermeer hetzelfde is als hedendaags of plat. Er zijn hier en daar nog een aantal hersenkrakers, maar dan wel in ‘gewoon Nederlands’.


ISBN
9789402190403
Pagina's
136
Verschenen
NUR
300
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Brave New Books

Literatuur
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren