Boekhandel Douwes Den Haag

Hedgefund

1

Hedgefund

Hedgefund

1

Hedgefund

 

Dit scenario is gebaseerd op echte gebeurtenissen en brieven waarin het koude en meedogenloze cynisme van de financiële wereld pijnlijk duidelijk wordt. Philippe Sabbah, één van de co-schrijvers, kent deze omgeving heel goed, waarmee hij scherpte en geloofwaardigheid aan dit project toevoegt.De top van de financiële wereld is verwikkeld in een meedogenloze samenzwering.


Niet leverbaar

€ 9,95

Niet leverbaar


Beschrijving Hedgefund

Dit scenario is gebaseerd op echte gebeurtenissen en brieven waarin het koude en meedogenloze cynisme van de financiële wereld pijnlijk duidelijk wordt. Philippe Sabbah, één van de co-schrijvers, kent deze omgeving heel goed, waarmee hij scherpte en geloofwaardigheid aan dit project toevoegt.

De top van de financiële wereld is verwikkeld in een meedogenloze samenzwering. Frank Carvale is arrogant, ambitieus en tot alles bereid om succes te behalen. Frank is weliswaar doortrapt, maar misschien net iets minder dan hij zelf denkt. Zijn ontmoeting met een ervaren belegger is voor hem een geweldige kans... maar tevens een vloek.


ISBN
9789460786266
Pagina's
48
Verschenen
NUR
360
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Dark Dragon Books B.V.

Strips