Boekhandel Douwes Den Haag

Islam voor beginners

Sajidah Abdus Sattar

Islam voor beginners

Islam voor beginners

Islam voor beginners

 

De islam is de op één na grootste godsdienst ter wereld en inspireert het leven van ruim een miljard mensen. In Nederland wonen ongeveer vijfhonderdduizend moslims. Wat is de leer van de islam en wat beweegt moslims ertoe om in een tijd van secularisatie hun religie hoog te houden?


Direct te downloaden

€ 9,99


Beschrijving Islam voor beginners

De islam is de op één na grootste godsdienst ter wereld en inspireert het leven van ruim een miljard mensen. In Nederland wonen ongeveer vijfhonderdduizend moslims.

Wat is de leer van de islam en wat beweegt moslims ertoe om in een tijd van secularisatie hun religie hoog te houden? Welke rol speelt de moskee en wat betekent de ramadan? Hoe verhouden zich islamitische tradities tot moderne opvattingen en wat kan het Westen in ideologisch opzicht verwachten van de moslimwereld?

In dit boek worden deze en andere vragen op heldere wijze beantwoord. Sajidah Abdus Sattar kent de islam van binnen uit en weet ook welke vragen er bij buitenstaanders leven. Naast feitelijke informatie biedt Islam voor beginners een intrigerende kijk in de belevingswereld van moslims.


ISBN
9789460928000
Verschenen
NUR
717
Druk
1
Uitvoering
E-book
Taal
Nederlands
Uitgever
Boekerij

Islam
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren