Boekhandel Douwes Den Haag

Drenthe

Bartho Hendriksen

Drenthe

Drenthe

Drenthe

 

Het groene Drenthe telt maar liefst drie nationale parken en heeft prachtige natuurgebieden. Je vindt er ongerepte bossen, ruige heidevelden, zompige veenmoerassen, zandvlakten en een beeklandschap.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis

€ 15,50

Ophalen: Nu 2 op voorraad in de winkel
Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Drenthe

Groene provincie
Drenthe wordt vereenzelvigd met rust, heidevelden, veengebieden, bossen, hunebedden, schapen en brinkdorpen. En maakt daarmee zijn naam als groene provincie meer dan waar. Een netwerk van meer dan 1400 kilometer fietspad brengt de bezoeker tot in alle hoeken van de provincie. En voor de wandelaar zijn er korte en lange wandelroutes uitgezet. Musea, galeries en bezoekerscentra geven een boeiend beeld van de geschiedenis, cultuur en natuur in Drenthe.

Deze Odyssee Reisgids biedt:
• Bekende en onbekende bezienswaardigheden
• Heldere, kleurrijke lay-out
• Veel aandacht voor natuur en milieu
• Informatie over fietsen, wandelen en openbaar vervoer
• Achtergronden bij cultuur, geschiedenis en maatschappij
• Tips voor horeca onderweg

Bartho Hendriksen studeerde aardrijkskunde en biologie aan de Lerarenopleiding te Utrecht. Sinds 1989 is hij werkzaam als toeristisch journalist. Samen met Leo Platvoet schreef hij zestien gidsen in de serie Odyssee Reisgidsen. Ook schreef voor Capitool Reisgidsen, Marco Polo en de ANWB diverse reisgidsen over binnen- en buitenlandse bestemmingen. Als reisjournalist bezocht hij tal van bestemmingen, maar het liefst gaat hij op reis in Nederland of naar het Verenigd Koninkrijk en Griekenland.


ISBN
9789461231277
Pagina's
78
Verschenen
NUR
511
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Vrije Uitgevers, De