Boekhandel Douwes Den Haag

De zeven regels van meneer Reimers

de hotelier over gastvrijheid, ondernemen en goed fatsoen

Ria Harmelink

De zeven regels van meneer Reimers

De zeven regels van meneer Reimers

de hotelier over gastvrijheid, ondernemen en goed fatsoen

De zeven regels van meneer Reimers

 

Meneer Reimers neemt geen blad voor zijn mond. Keurig in het pak, altijd voorzien van een pochet en een kleurrijke bril, vertelt de strenge maar innemende hotelier hoe het hoort. In dit boek beschrijft meneer Reimers de zeven regels waar hij zijn carrière aan te danken heeft.



Niet leverbaar

€ 21,50

Niet leverbaar


Beschrijving De zeven regels van meneer Reimers

Meneer Reimers neemt geen blad voor zijn mond. Keurig in het pak, altijd voorzien van een pochet en een kleurrijke bril, vertelt de strenge maar innemende hotelier hoe het hoort.

In dit boek beschrijft meneer Reimers de zeven regels waar hij zijn carrière aan te danken heeft. Hij legt uit waarom het zo belangrijk is om met twee woorden te spreken en op tijd te komen, maar ook dat de kassa altijd moet rinkelen. De regels gelden altijd en voor iedereen, of je nou hotelier of kapper, secretaresse of manager bent.

'Kom je binnen in een winkel, word je begroet met: "Hallo". Als ik dat hoor, ben ik meteen chagrijnig. Zijn wij samen naar school geweest, hebben wij samen geknikkerd? Niet? Dan is het gewoon "Dag meneer".'

Willem Reimers is bekend als sidekick van chef-kok Herman den Blijker in televisieseries als Herrie in het hotel. Hij studeerde cum laude af en werkte jarenlang in Zwitserse tophotels. In Nederland was hij directeur van onder meer het Sofitel in Den Haag en vijfsterrenhotel The Grand in Amsterdam. Zijn verhaal is opgetekend door Ria Harmelink, journalist en auteur.


ISBN
9789461261861
Pagina's
128
Verschenen
NUR
800
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Haystack, Uitgeverij

Management en Economie