Boekhandel Douwes Den Haag

Komt een CEO bij de IT-dokter

Hoe IT-projecten mislukken door oud denken, en wat u daaraan kunt doen

Wolter Toet & Hein de Kort

Komt een CEO bij de IT-dokter

Komt een CEO bij de IT-dokter

Hoe IT-projecten mislukken door oud denken, en wat u daaraan kunt doen

Komt een CEO bij de IT-dokter

 

Is de software van uw bedrijf verouderd? Zorg er dan voor dat oud denken de introductie van nieuwe software niet in de weg zit. Software vormt de administratieve ruggengraat van uw organisatie. Bijna alle bedrijfsprocessen zijn ervan afhankelijk.


Niet leverbaar

€ 16,50


Beschrijving Komt een CEO bij de IT-dokter

Is de software van uw bedrijf verouderd? Zorg er dan voor dat oud denken de introductie van nieuwe software niet in de weg zit.

Software vormt de administratieve ruggengraat van uw organisatie. Bijna alle bedrijfsprocessen zijn ervan afhankelijk. Vroeg of laat moeten cruciale legacy-systemen worden vervangen - en dan gaat het vaak mis.

De vervanging van legacy-systemen vormt een groot IT-project waarmee medewerkers weinig ervaring hebben. Het draait daarom vaak op een mislukking uit, met budgetoverschrijdingen, gemiste deadlines en ontbrekende functionaliteiten.

Ook levert de nieuwe software vaak minder op dan verwacht, omdat bij veel organisaties de manier van werken is vergroeid met de oude software. Veel medewerkers zitten vast in dat 'oude denken' en kunnen of willen geen nieuw systeem met echt nieuwe eigenschappen maken.

In dit boek kunt u lezen hoe u als CEO een IT-project succesvol laat verlopen, zodat het eindresultaat alle mogelijkheden biedt die u zoekt.

Wolter Toet heeft zich als bedrijfskundige gespecialiseerd in het managen van complexe ICT-projecten in competitieve omgevingen zoals productie- en retailbedrijven. Met 25 jaar ervaring als programmamanager en CIO weet Wolter Toet als geen ander hoe je nieuw denken in de organisatie brengt, heldere doelstellingen formuleert en nieuwe backofficesoftware succesvol implementeert.


ISBN
9789461262875
Pagina's
144
Verschenen
NUR
800
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Uitgeverij Dialoog

Business
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren