Boekhandel Douwes Den Haag

De zalving die het juk verbreekt

die het juk verbreekt

Helianthe O Neil-Eersel

De zalving die het juk verbreekt

De zalving die het juk verbreekt

die het juk verbreekt

De zalving die het juk verbreekt

 

De diepten Gods zijn ondoorgrondelijk en de zalving Gods is een onuitputtelijke bron van kracht en inspiratie. We zullen nooit alle geheimenissen Gods kunnen doorgronden, maar toch wil Hij dat we ons gaan verrijken met de kennis, die Hij ons wil toevertrouwen vanuit Zijn woord.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld volgende dag in huis

€ 16,25

Bezorgen: Op werkdagen voor 23.00 uur besteld volgende dag in huis


Beschrijving De zalving die het juk verbreekt

De diepten Gods zijn ondoorgrondelijk en de zalving Gods is een onuitputtelijke bron van kracht en inspiratie. We zullen nooit alle geheimenissen Gods kunnen doorgronden, maar toch wil Hij dat we ons gaan verrijken met de kennis, die Hij ons wil toevertrouwen vanuit Zijn woord. Dit boek zal u leiden naar de diepten Gods over de zalving, namelijk het doel, de werking en de kracht van de zalving op en in het leven van de gelovige.

Bij het lezen van dit boek, zult u ontdekken dat de God, die ons geroepen heeft, ons ook bekrachtigd heeft met de zalving, zodat wij perfect kunnen functioneren in Zijn plan met ons leven. U zult de essentie van de vervulling met de heilige Geest en de kracht, die daarmee gepaard gaat, ontdekken bij het lezen van dit boek en ik weet zeker dat u bereid zult zijn om te wandelen in een nieuwe dimensie van Gods Geest.


ISBN
9789461291011
Pagina's
110
Verschenen
NUR
700
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Uitgeverij Eigen Boek

Geloofsopvoeding
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren