Boekhandel Douwes Den Haag

Ceviche

uit de Peruaanse keuken

Fiona Taieb

Ceviche

Ceviche

uit de Peruaanse keuken

Ceviche

 

'De culinaire trend van 2014', zo noemde chef-kok Robert Kranenborg de Peruaanse keuken in een uitzending van De Wereld Draait Door begin dit jaar. Ceviche kenmerkte hij als het beroemdste Peruaanse gerecht.Ceviche is een rauwe visschotel die vooral populair is in Latijns-Amerikaanse landen en zijn oorsprong vindt in Peru.



Niet leverbaar

€ 9,95

Niet leverbaar


Beschrijving Ceviche

'De culinaire trend van 2014', zo noemde chef-kok Robert Kranenborg de Peruaanse keuken in een uitzending van De Wereld Draait Door begin dit jaar. Ceviche kenmerkte hij als het beroemdste Peruaanse gerecht.

Ceviche is een rauwe visschotel die vooral populair is in Latijns-Amerikaanse landen en zijn oorsprong vindt in Peru. De Peruaanse keuken staat bekend als een van de beste in Latijns-Amerika en is de laatste jaren ontdekt door vele topkoks.

Voor de bereiding van ceviche kun je diverse vissoorten gebruiken, maar de gemene deler is dat de vis eerst wordt gemarineerd met bijvoorbeeld citroen of limoen om de vis te 'garen'.

Met het kookboek Ceviche uit de Peruaanse keuken leer je de perfecte ceviche te bereiden. Ceviche van zalm, makreel, sardine, tonijn, dorade, zeebaars, griet en schelvis; het staat er allemaal in.


ISBN
9789461431042
Pagina's
72
Verschenen
NUR
442
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Good Cook B.V.

Keuken per land en streek