Boekhandel Douwes Den Haag

Mosselen

uit het atelier van Léon

Richard Boutin & Leon de Bruxelles

Mosselen

Mosselen

uit het atelier van Léon

Mosselen

 

Anders dan we vaak denken, zijn mosselen niet alleen geschikt voor consumptie als 'de r in de maand is'. Let op herkomst en versheid en geniet het hele jaar door! 'Mosselen' geeft je 30 recepten voor de lekkerste mosselen, al dan niet met friet.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 9,95


Beschrijving Mosselen

Anders dan we vaak denken, zijn mosselen niet alleen geschikt voor consumptie als 'de r in de maand is'. Let op herkomst en versheid en geniet het hele jaar door! 'Mosselen' geeft je 30 recepten voor de lekkerste mosselen, al dan niet met friet.

De klassieker onder de mosselgerechten, 'moules marinières', wordt bereid met gesmolten gezouten boter, sjalot, witte wijn en verse peterselie. Als je van kaas houdt, zul je een voorkeur hebben voor mosselen met roquefort. Of prikkel je smaakpapillen met zuidelijke smaken zoals knoflook, Provençaalse kruiden, zwarte olijven en olijfolie. En wil je eens iets heel anders, experimenteer dan met saffraan, groene paprika en bieslook; tijm en knoflook; of verse tomaat en bladpeterselie.

Varieer in je bereidingen; koken, bakken, en cocotte, marineren, gratineren, of 'en papillotes'. Natuurlijk geserveerd met een lepel eigengemaakte mayonaise en versgebakken friet.


ISBN
9789461431950
Pagina's
72
Verschenen
NUR
440
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Good Cook B.V.

Culinair