Boekhandel Douwes Den Haag

Het web van Iktomi

Jaap Cové

Het web van Iktomi

Het web van Iktomi

Het web van Iktomi

 

Nu is een tijdsaanduiding, net als toen en later. Je kan niet 'in het nu zijn', want de tijd gaat door. Vrijheid vind je buiten de werkelijkheid van tijd en ruimte, één met je bewustzijn. Déjà vu's zijn dan heel gewoon.Iris, een dromerig meisje van achttien met indiaans bloed, raakt in diepe trance als ze moet zien te overleven in een sneeuwgrot.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld volgende dag in huis

€ 19,95

Bezorgen: Op werkdagen voor 23.00 uur besteld volgende dag in huis


Beschrijving Het web van Iktomi

Nu is een tijdsaanduiding, net als toen en later. Je kan niet 'in het nu zijn', want de tijd gaat door. Vrijheid vind je buiten de werkelijkheid van tijd en ruimte, één met je bewustzijn. Déjà vu's zijn dan heel gewoon.


Iris, een dromerig meisje van achttien met indiaans bloed, raakt in diepe trance als ze moet zien te overleven in een sneeuwgrot. Ze verlaat haar lichaam en ontmoet een sjamaan, een wolf en Bokke, het kleine mannetje. Ze leert de taal van de Lakota-indianen, ervaart de ontberingen van haar voorouders en ontdekt hoe haar overgrootvader, een Oglala Lakota, is gesneuveld in de Tweede Wereldoorlog. Gaandeweg blijkt hoe haar leven is voorbestemd. Haar buitenlichamelijke ervaringen wijzen haar de weg voor de rest van haar leven.

Spannend, mysterieus, spiritueel...


ISBN
9789462420793
Verschenen
NUR
301
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Kramat bvba

Literaire roman, novelle
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren