Boekhandel Douwes Den Haag

Jam, gelei , confituur

en meer lekkers van het seizoen

Janine Bruinooge & Fotografie Gerhard Witteveen

Jam, gelei , confituur

Jam, gelei , confituur

en meer lekkers van het seizoen

Jam, gelei , confituur

 

Het hele jaar door genieten van je fruitoogst? Dat kan! In Jam, gelei en confituur laat Janine Bruinooge zien hoe je makkelijk zelf jam, compote, chutney, gelei en siroop maakt. Met fruit- en groentesoorten die op dat moment het lekkerst zijn en die je overal kunt krijgen.



Niet leverbaar

€ 17,50

Niet leverbaar


Beschrijving Jam, gelei , confituur

Het hele jaar door genieten van je fruitoogst? Dat kan! In Jam, gelei en confituur laat Janine Bruinooge zien hoe je makkelijk zelf jam, compote, chutney, gelei en siroop maakt. Met fruit- en groentesoorten die op dat moment het lekkerst zijn en die je overal kunt krijgen. Of dat nou vers geoogste rabarber is of een handvol aardbeien van de volle grond: van alle seizoensgroente en -fruit kun je in je eigen keuken eenvoudig de heerlijkste conserven maken.
Het boek bevat 40 recepten - zowel klassiekers als 'net even anders' - ingedeeld op seizoen en naar fruit- of groentesoort. Alle recepten zijn vegetarisch en veelal veganistisch. Geniet van 128 pagina's vol informatie en aantrekkelijke foto's die je zullen inspireren om zelf aan de slag te gaan.


ISBN
9789462501652
Pagina's
128
Verschenen
NUR
440
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Forte culinair

Culinair