Boekhandel Douwes Den Haag

Boekjes maken

Boekjes, mappen en doosjes. Boekbinden nieuwe stijl

Monica Langwe

Boekjes maken

Boekjes maken

Boekjes, mappen en doosjes. Boekbinden nieuwe stijl

Boekjes maken

 

In dit prachtige boek laat Monica Langwe zien hoe je het oude ambacht van boekbinden op een nieuwe en eigentijdse manier kunt toepassen. De boekjes, mappen en doosjes die ze maakt zijn zo mooi, dat je meteen met papier en garen aan de slag wilt gaan.Stijlvolle notitieboekjes met geschept papier en een leren kaft, handige mappen of mooi gekleurde doosjes met deksels; ze worden allemaal duidelijk beschreven en helder uitgelegd.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld volgende dag in huis

€ 24,99

Bezorgen: Op werkdagen voor 23.00 uur besteld volgende dag in huis


Beschrijving Boekjes maken

In dit prachtige boek laat Monica Langwe zien hoe je het oude ambacht van boekbinden op een nieuwe en eigentijdse manier kunt toepassen. De boekjes, mappen en doosjes die ze maakt zijn zo mooi, dat je meteen met papier en garen aan de slag wilt gaan.

Stijlvolle notitieboekjes met geschept papier en een leren kaft, handige mappen of mooi gekleurde doosjes met deksels; ze worden allemaal duidelijk beschreven en helder uitgelegd. Boekjes, mappen & doosjes is zelf ook een bijzonder boek, met een verborgen ringband en een omslag dat om het hele boek geslagen wordt. De laatste pagina's van het boek zijn monsters van verschillende papiersoorten, die je kunt gebruiken bij het maken van de projecten.
Echt een boek voor liefhebbers van boeken.


ISBN
9789462501829
Verschenen
NUR
460
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
FORTE UITGEVERS

Hobby’s
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren