Boekhandel Douwes Den Haag

Tweedehands

Er kan nog een trein komen

het spoor in Nederland verbeeld; 40 jaar spoorwegfotografie

Mieke Hoekstra & Carel van Gestel

Er kan nog een trein komen

Tweedehands

Er kan nog een trein komen

het spoor in Nederland verbeeld; 40 jaar spoorwegfotografie

Tweedehands: Er kan nog een trein komen

 

De fascinerende wereld van spoorwegen, vol techniek en romantiek, spreekt bij jong en oud nog altijd tot de verbeelding. Daarbij is het niet alleen het rollend materieel dat de beeldvorming bepaalt.


Leverbaar

€ 29,00

Ophalen: Nu 1 op voorraad in de winkel
Opsturen: levertijd 1 tot 2 werkdagen


Beschrijving Tweedehands: Er kan nog een trein komen

De fascinerende wereld van spoorwegen, vol techniek en romantiek, spreekt bij jong en oud nog altijd tot de verbeelding. Daarbij is het niet alleen het rollend materieel dat de beeldvorming bepaalt. Alles op en rond het spoor draagt een steentje bij. De sfeer van de beelden is daarbij afhankelijk van het spel van licht en donker, het moment van de dag, de mensen, het weer en het seizoen.

Er kan nog een trein komen biedt een selectie foto's die Carel van Gestel de afgelopen veertig jaar heeft gemaakt. Foto's uit het historische archief van spoorwegfotograaf J.A. Bonthuis en foto's van machinist Bernd-Jan Kraan bieden interessante uitstapjes. Veelzijdigheid is het kernwoord van dit verrassende fotoboek. De grote variatie aan onderwerpen, de bijzondere invalshoeken en de opmerkelijke contrasten maken dit boek uniek in zijn soort. .

Auteur: Carel van Gestel is één van de bekendste spoorwegauteurs van Nederland. Als redacteur is hij verbonden aan het tijdschrift Railhobby.
- See more at: https://www.wbooks.com/er-kan-nog-een-trein-komen.html#sthash.8h8EXhTK.dpuf


ISBN
9789462580060
Pagina's
168
Verschenen
Serie
Tweedehands
NUR
464
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Uitgeverij WBOOKS