Boekhandel Douwes Den Haag

Het Grote 40-45 Boek (MIDPRIZE EDITIE)

René Kok & Erik Somers

Het Grote 40-45 Boek (MIDPRIZE EDITIE)

Het Grote 40-45 Boek (MIDPRIZE EDITIE)

Het Grote 40-45 Boek (MIDPRIZE EDITIE)

 

Het Grote 40-45 Boek is een onontkoombare klassieker binnen de oorlogsfotografie. Deze bestseller, nu in een aantrekkelijk geprijsde midprice-editie, bevat een omvangrijke selectie foto's uit de internationaal vermaarde collectie van het NIOD en andere Nederlandse en buitenlandse oorlogsarchieven.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld volgende dag in huis

€ 19,95

Ophalen: Nu 1 op voorraad in de winkel
Bezorgen: Op werkdagen voor 23.00 uur besteld volgende dag in huis


Beschrijving Het Grote 40-45 Boek (MIDPRIZE EDITIE)

Het Grote 40-45 Boek is een onontkoombare klassieker binnen de oorlogsfotografie. Deze bestseller, nu in een aantrekkelijk geprijsde midprice-editie, bevat een omvangrijke selectie foto's uit de internationaal vermaarde collectie van het NIOD en andere Nederlandse en buitenlandse oorlogsarchieven. Nog altijd komen in archieven en privécollecties onbekende foto's uit de Tweede Wereldoorlog boven water. Dit intrigerende boek is het resultaat van uitvoerig historisch onderzoek. De foto's geven een indringend beeld van de Tweede Wereldoorlog in al zijn aspecten.

Verrassend is het grote aantal kleurenfoto's. Het zijn immers de zwart-witbeelden van de oorlogsjaren die voortleven in de herinnering en die de beeldvorming van de Tweede Wereldoorlog sterk bepalen. Daarnaast zijn recent ontdekte amateuropnamen van Nederlandse, Duitse en geallieerde kant opgenomen. De foto's in Het Grote 40-45 Boek bieden een directe kijk op terreur, strijd en vervolging, en op het alledaagse leven, dat ook in oorlogstijd gewoon doorging.


ISBN
9789462581715
Pagina's
368
Verschenen
NUR
688
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Uitgeverij WBOOKS

Vaderlandse geschiedenis
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren