Boekhandel Douwes Den Haag

2021/2022

Opgavenboek

C.J.M. Jacobs

2021/2022

2021/2022

Opgavenboek

2021/2022

 

Praktisch Belastingrecht maakt studenten op een toegankelijke manier wegwijs in de complexe wereld van het Nederlandse belastingrecht. De vraagstukken zijn in dit opgavenboek, net als in het theorieboek, verdeeld in aparte hoofdstukken over de Algemene wet inzake rijksbelastingen en de heffingswetten loon belasting, inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, omzetbelasting en schenk- en erfbelasting.


Niet leverbaar

€ 29,00

Niet leverbaar


Beschrijving 2021/2022

Praktisch Belastingrecht maakt studenten op een toegankelijke manier wegwijs in de complexe wereld van het Nederlandse belastingrecht.


De vraagstukken zijn in dit opgavenboek, net als in het theorieboek, verdeeld in aparte hoofdstukken over de Algemene wet inzake rijksbelastingen en de heffingswetten loon belasting, inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, omzetbelasting en schenk- en erfbelasting.
Ieder hoofdstuk bevat een aantal meerkeuzevragen en open vraagstukken. Alle opgaven zijn gebaseerd op de wet- en regelgeving per 1 januari 2021.


Bij dit opgavenboek behoort een digitale leeromgeving op www.lerenmetconvoy.nl. Studenten kunnen hier per hoofdstuk oefenen met het maken van diverse meerkeuze- en open vragen, begrippen trainen en video’s kijken die uitleg geven over het Nederlandse belastingrecht. Ook de uitwerkingen van de vraagstukken uit dit opgavenboek zijn in deze digitale leeromgeving te vinden.


ISBN
9789463172608
Verschenen
NUR
826
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Convoy Uitgevers BV

Fiscaal recht