Boekhandel Douwes Den Haag

Laat IT Voor U Werken!

Een model dat u helpt bij het strategisch inschatten en ontwikkelen van IT competenties

drs. Tim Adriaansen MA. MSc.

Laat IT Voor U Werken!

Laat IT Voor U Werken!

Een model dat u helpt bij het strategisch inschatten en ontwikkelen van IT competenties

Laat IT Voor U Werken!

 

Ben jij leidinggevende, IT consultant, business consultant of lid van het hoger management van een organisatie en zie jij kansen in de digitale transformatie die veel organisaties voor ogen staan? Wil jij dat jouw medewerkers de juiste IT competenties aanleren zodat zij met het juiste fundament in staat worden gesteld de strategische doelstellingen van jouw organisatie daadwerkelijk te behalen?


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld volgende dag in huis

€ 24,98

Bezorgen: Op werkdagen voor 23.00 uur besteld volgende dag in huis


Beschrijving Laat IT Voor U Werken!

Ben jij leidinggevende, IT consultant, business consultant of lid van het hoger management van een organisatie en zie jij kansen in de digitale transformatie die veel organisaties voor ogen staan? Wil jij dat jouw medewerkers de juiste IT competenties aanleren zodat zij met het juiste fundament in staat worden gesteld de strategische doelstellingen van jouw organisatie daadwerkelijk te behalen? Ben jij die professional die jouw mensen de meest passende begeleiding biedt?
Dit strategisch handboek biedt hulp bij het inschatten van IT adoptie en IT maturiteit in jouw organisatie. In het boek wordt aandacht besteed aan de ontwikkeling van 5 IT maturiteitsniveaus en 5 IT adoptiepijlers. Op basis van het maturiteitsniveau en de adoptiepijlers kunnen 22 adoptie stappen worden herleid die jou helpen de juiste IT competenties binnen jouw organisatie te ontwikkelen.
In dit boek lees je zowel over een praktische, begrijpelijke toepasbare werkwijze als de wetenschappelijke theorieën die deze praktische werkwijze in de ontwikkeling van IT competenties ondersteunen.
Tevens is er een Quickscan toegevoegd waarmee je snel en adequaat de adoptiepijlers inschat.


ISBN
9789463679282
Pagina's
121
Verschenen
NUR
800
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Mijnmanagementboek.nl

Management en Economie
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren