Boekhandel Douwes Den Haag

Nederland Bedankt Nederland

Stichting Nederland Bedankt

Nederland Bedankt Nederland

Nederland Bedankt Nederland

Nederland Bedankt Nederland

 

Hoe zullen we ons de coronapandemie van 2020 herinneren? Door deze crisis was van het ene op het andere moment niets meer vanzelfsprekend en moesten we wennen aan een nieuw normaal. Corona beheerst al vele maanden lang de media met sombere voorspellingen en treurige voorvallen.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis

€ 19,95

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis. Vanwege grote drukte bij Postnl is vertraging mogelijk.


Beschrijving Nederland Bedankt Nederland

Hoe zullen we ons de coronapandemie van 2020 herinneren? Door deze crisis was van het ene op het andere moment niets meer vanzelfsprekend en moesten we wennen aan een nieuw normaal. Corona beheerst al vele maanden lang de media met sombere voorspellingen en treurige voorvallen.


Maar in tijden van crisis ontstaan er ook veel mooie dingen, die niet altijd de krant halen. Nederland Bedankt toont 48 verhalen van prachtige mensen, organisaties en initiatieven die ontstonden tijdens de coronacrisis. Van Een hartverwarmend boek, gemaakt door vrijwilligers, voor iedereen die zijn steentje bijdroeg in de crisis.


Met interviews met Maarten van Rossem, Özcan Akyol, Splinter Chabot, Typhoon, Barbara Baarsma, Rick Brink, Marion Koopmans, Diederik Gommers, Fidan Ekiz, Jan van Zanen, Marit van Egmond en Won Yip, over hoe zij vanuit hun perspectief de coronacrisis beleven.


Als teken van dank gaat de totale opbrengst van het boek naar Stichting ZWiC, het steunfonds voor hulpverleners geraakt door Covid-19.


ISBN
9789463725361
Pagina's
224
Verschenen
NUR
740
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Amsterdam University Press

Mens en Maatschappij