Boekhandel Douwes Den Haag

Africola

Modern Afrikaans eten met een attitude

Duncan Welgemoed & Vitataal tekst en redactie

Africola

Africola

Modern Afrikaans eten met een attitude

Africola

 

De Zuid-Afrikaanse keuken omvat zóveel meer dan alleen de alom bekende braai. Hij is onverschrokken, onalledaags, buitengewoon smaakvol en spannend en het eten van chef Duncan Welgemoed heeft niets halfslachtigs in zich.


Niet leverbaar

€ 32,00

Niet leverbaar


Beschrijving Africola

De Zuid-Afrikaanse keuken omvat zóveel meer dan alleen de alom bekende braai. Hij is onverschrokken, onalledaags, buitengewoon smaakvol en spannend en het eten van chef Duncan Welgemoed heeft niets halfslachtigs in zich. De chef van het Australische restaurant Africola haalt inspiratie uit zijn jeugd in Zuid-Afrika en heeft een passie voor grootse smaken en gedurfde ideeën.
Met gerechten als 'Boerewors' en 'Biltong', steak gegaard op open vuur, 'Calamari safari', Noord-Afrikaanse viscurry, 'de lekkerste worsten van het universum', 'Vetkoek' met kweepeer, en vele andere - tot op heden - best bewaarde recepten uit de Africola-keuken.


ISBN
9789464040074
Pagina's
256
Verschenen
NUR
440
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Fontaine Uitgevers

Culinair