Boekhandel Douwes Den Haag

Hoezo toevallig

Ruut de Kloet

Hoezo toevallig

Hoezo toevallig

Hoezo toevallig

 

Ruut de Kloet is een van de bekendste natuurgeneeskundig therapeuten in Nederland. Velen heeft zij in de afgelopen 32 jaar al geholpen in haar praktijk: van baby's tot pubers, van jong tot volwassen, vrouwen en mannen.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld volgende dag in huis

€ 17,95

Bezorgen: Op werkdagen voor 23.00 uur besteld volgende dag in huis


Beschrijving Hoezo toevallig

Ruut de Kloet is een van de bekendste natuurgeneeskundig therapeuten in Nederland. Velen heeft zij in de afgelopen 32 jaar al geholpen in haar praktijk: van baby's tot pubers, van jong tot volwassen, vrouwen en mannen. Met elk hun eigen, specifieke problemen, waarmee ze niet altijd goed uit de voeten konden.
Problemen met ouders, zussen of broers, vrienden of collega's (of bazen) vertalen zich meestal in lichamelijke klachten. Ze verstoren levens en levensgeluk. Misschien lijken ze onbetekenend, maar dat is natuurlijk niet zo. Zeker niet voor de mensen die het aangaat, en zij vinden er vaak geen begrip voor in hun omgeving.
Ruut kwam samen met hen tot - soms verrassende - oplossingen, door haar lange praktijkervaring, haar mensenkennis en oprechte belangstelling. Zo kwamen de verhalen in Hoezo toevallig tot stand. Prachtige verhalen, af en toe ontroerend, of met verklarende gebeurtenissen. Zoals Ruut zelf zegt over toevalligheden: 'Het lot valt je toe'.
Wat als ieder van ons een therapeut zoals Ruut zou hebben? Dan zou het met onze gezondheid en innerlijke kracht veel beter gesteld zijn.


ISBN
9789491535789
Pagina's
196
Verschenen
NUR
450
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Nederlandse Auteurs Uitgeverij

Wonen en Lifestyle
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren