Boekhandel Douwes Den Haag

Marokkaans Medicijn

Selma Mogendorff

Marokkaans Medicijn

Marokkaans Medicijn

Marokkaans Medicijn

 

Nadat Marianne heeft besloten om van haar narcistische echtgenoot Jeroen te scheiden, neemt haar leven een onverwachte wending. Op aanraden van haar vriendin Kim reist ze af naar Marokko waar ze verliefd wordt op de aantrekkelijke, ruim twintig jaar jongere Hicham.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 18,95

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Marokkaans Medicijn

Nadat Marianne heeft besloten om van haar narcistische echtgenoot Jeroen te scheiden, neemt haar leven een onverwachte wending. Op aanraden van haar vriendin Kim reist ze af naar Marokko waar ze verliefd wordt op de aantrekkelijke, ruim twintig jaar jongere Hicham. Ondertussen wordt Kim, die ook huisarts is, geconfronteerd met het onverwacht overlijden van een man met blauwe plekken en lijkt Jeroen betrokken te zijn bij een duistere zaak. Terwijl Marianne worstelt met de vraag of ze met de veel jongere Hicham wel een relatie mag hebben, probeert Jeroen zich uit zijn benarde situatie te vechten en ontrafelt Kim het raadsel van de man met de blauwe plekken.


Selma Mogendorff werkte dertig jaar lang als huisarts. Momenteel is zij werkzaam als supervisor & coach in de gezondheidszorg.
Marokkaans Medicijn is haar eerste roman. Eerder verscheen van haar de verhalenbundel Waar blijft die dokter nou? waarin ze vertelt over haar ervaringen als huisarts.


ISBN
9789492010247
Pagina's
250
Verschenen
NUR
350
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Uitgeverij Rheia

Fictie overig algemeen