Boekhandel Douwes Den Haag

Ontdek jezelf

Sven De Weerdt

Ontdek jezelf

Ontdek jezelf

Ontdek jezelf

 

Hoe komt het dat we onszelf zo vaak vastrijden of saboteren? Waarom vinden we zo moeilijk het evenwicht tussen egoïsme en altruïsme? En tussen afhankelijkheid en zelfredzaamheid?Om goed te kunnen leven en goed te kunnen samenleven is het zo belangrijk dat we eerst onszelf ontdekken.


Niet leverbaar

€ 19,95

Niet leverbaar


Beschrijving Ontdek jezelf

Hoe komt het dat we onszelf zo vaak vastrijden of saboteren? Waarom vinden we zo moeilijk het evenwicht tussen egoïsme en altruïsme? En tussen afhankelijkheid en zelfredzaamheid?
Om goed te kunnen leven en goed te kunnen samenleven is het zo belangrijk dat we eerst onszelf ontdekken. Als we inzicht krijgen in onszelf, verwerven we immers een nieuw soort leiderschap over ons leven, en kunnen we op een diepgaandere manier dienstbaar zijn aan onszelf én aan anderen.
Dit boek leert ons hoe we dat kunnen doen. Alleen op die manier zullen we erin slagen om ons voorbij onszelf te tillen...
Sven De Weerdt is doctor in de psychologie (KULeuven). Hij doceert wetenschapsfilosofie. Hij doceert en begeleidt in diverse postacademische opleidingen. Hij werkt als coach en leiderschapsontwikkelaar in het UZLeuven.


ISBN
9789492011442
Pagina's
176
Verschenen
NUR
740
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Witsand Uitgevers bvba

Mens en Maatschappij