Boekhandel Douwes Den Haag

Koken met karamel

hartig & zoet

Saskia Lelieveld & Constan Heestermans & Marije Sietsma

Koken met karamel

Koken met karamel

hartig & zoet

Koken met karamel

 

Natuurlijk, karamel smaakt fantastisch in de koffie of over een pannenkoek, maar je kunt er zoveel meer mee! Zowel in zoete als in hartige gerechten, want karamel is een kleverige alleskunner.Naast basisrecepten om zelf heerlijke smeerbare karamel te maken, staat het boek vol feestelijke zoetigheden als stevige koffiesnoepjes, cheesecakemouse en bananentoffeetaart.



Niet leverbaar

€ 17,99

Niet leverbaar


Beschrijving Koken met karamel

Natuurlijk, karamel smaakt fantastisch in de koffie of over een pannenkoek, maar je kunt er zoveel meer mee! Zowel in zoete als in hartige gerechten, want karamel is een kleverige alleskunner.

Naast basisrecepten om zelf heerlijke smeerbare karamel te maken, staat het boek vol feestelijke zoetigheden als stevige koffiesnoepjes, cheesecakemouse en bananentoffeetaart. Maar helemaal bijzonder zijn de vele hartige gerechten. Van rokerige zalm en witloftaartjes tot een stuk camenbert, tjokvol zoete noten. En wat dacht je van een misokaramelsaus bij een portie noedels met gegrild spek?
Koken met karamel is een feestje voor zoetekauwen én liefhebbers van hartig.


ISBN
9789492206497
Pagina's
128
Verschenen
NUR
440
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Loopvis

Culinair