Boekhandel Douwes Den Haag

Een held in onze tijd

aan de Amsterdamse grachten

Bert Bakker

Een held in onze tijd

Een held in onze tijd

aan de Amsterdamse grachten

Een held in onze tijd

 

Aan de Amsterdamse grachten... Maarten Hecht, oud-wethouder te Amsterdam, keert vanuit zijn woonplaats in Portugal terug naar zijn stad. Impulsief is hij in het vliegtuig gestapt om een vriend in nood te helpen.


Tijdelijk niet leverbaar

€ 18,50

Bezorgen: Zodra weer op voorraad


Beschrijving Een held in onze tijd

Aan de Amsterdamse grachten...

Maarten Hecht, oud-wethouder te Amsterdam, keert vanuit zijn woonplaats in Portugal terug naar zijn stad. Impulsief is hij in het vliegtuig gestapt om een vriend in nood te helpen. Onvoldoende geeft hij zich rekenschap van zijn eigen drijfveren. Terwijl Hecht op zoek gaat naar Gert Swaab reconstrueert hij noodgedwongen zijn verleden. Swaab is als journalist getuige geweest van een afrekening binnen het criminele circuit. Er is op hem geschoten. Gewond ligt hij in het ziekenhuis, als hij ineens verdwijnt, zonder een spoor achter te laten.
Maarten Hecht krijgt hulp van zijn oude secretaresse Lucy Munt en de activist AƤron van der Poel. Een held in onze tijd beschrijft een poging om met het verleden in het reine te komen en af te rekenen met de geschiedenis. Maar in de eerste plaats is het een boek over vriendschap en Amsterdam.


ISBN
9789492241146
Pagina's
128
Verschenen
NUR
301
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Uitgeverij Magonia

Literaire roman, novelle
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren