Boekhandel Douwes Den Haag

Systemisch Wijzer

kennis uit opstellingen die je elke dag kunt gebruiken

Leanne Steeghs & Siets Bakker

Systemisch Wijzer

Systemisch Wijzer

kennis uit opstellingen die je elke dag kunt gebruiken

Systemisch Wijzer

 

Leer van de ervaringen uit de praktijk van Siets Bakker en Leanne Steeghs en pas gemakkelijk zelf systemische kennis toe.


Niet leverbaar

€ 14,95

Niet leverbaar


Beschrijving Systemisch Wijzer

Je voelt dat er iets niet klopt in je organisatie of team, maar je kunt het niet onder woorden brengen. Dus ga je gewoon door en negeer je de signalen. Signalen vanuit je omgeving of vanuit je lichaam. Jammer, want er valt veel meer te halen uit de systemische wijsheid die je in je hebt.

Praktisch handboek
Systemisch wijzer is het eerste praktische handboek waarin de kennis uit familie- en organisatieopstellingen op een heldere en nuchtere manier wordt vertaald naar de werkvloer. Je leest welke drie oerkrachten er werken in de onderstroom van organisaties en teams, zodat je beter begrijpt wat je al voelde maar waar je nog geen woorden voor had.

Signalen serieus nemen
Door je eigen systemische wijsheid ‘aan te zetten’, boor je een nieuwe bron van informatie aan. Je komt in een diepere laag van ‘weten’, zonder dat je er veel moeite voor hoeft te doen. De oefeningen en opdrachten in het boek helpen je om fijngevoeliger te worden voor signalen die je eerder niet serieus nam. De vele herkenbare en alledaagse voorbeelden zijn de smeerolie van het boek, waardoor het prettig wegleest.

Het resultaat: minder hard werken!
Door situaties vanuit systemisch perspectief te bekijken, krijg je meer zicht op wat er écht speelt in je team of organisatie. Je creëert nieuwe opties, doordat je meer durft te vertrouwen én te acteren op je gevoel voor ‘wat klopt en wat niet klopt’. Hierdoor wordt besluiten nemen een stuk makkelijker. Je hoeft minder hard te werken, vooral in situaties die voorheen lastig waren.


ISBN
9789492331397
Verschenen
NUR
770
Uitvoering
Audio
Taal
Nederlands
Uitgever
Vrije Uitgevers, De

Psychologie