Boekhandel Douwes Den Haag

Carcasse

Piet De Kersgieter & Hendrik Dierendonck

Carcasse

Carcasse

Carcasse

 

Na het succes van meesterslager Hendrik Dierendoncks eerste boek The Butcher's Book is er nu eindelijk een toegankelijke opvolger. In zijn nieuwste publicatie Carcasse verlaat het vlees de slagerij en krijgt het een plek op tafel: Dierendonck geeft de beste recepten prijs uit zijn restaurant Carcasse.



Niet leverbaar

€ 35,00

Niet leverbaar


Beschrijving Carcasse

Na het succes van meesterslager Hendrik Dierendoncks eerste boek The Butcher's Book is
er nu eindelijk een toegankelijke opvolger. In zijn nieuwste publicatie Carcasse verlaat het vlees de slagerij en krijgt het een plek op tafel: Dierendonck geeft de beste recepten prijs uit zijn restaurant Carcasse. Dat haalde onlangs onverwacht zijn eerste
Michelinster binnen, zowel voor zijn beroemde vlees als voor de heerlijke side dishes en groentebereidingen, die er met evenveel zorg en toewijding worden klaargemaakt.
Carcasse is een nieuw hoofdstuk in Dierendoncks verhaal over zijn liefde voor vlees. Hij deelt waar het vlees vandaan komt, hoe het wordt gekweekt en gevoed. Ambacht, passie, terroir en nose-to-tail blijven ook in dit boek de codewoorden.
Ideaal boek voor alle vlees- en barbecueliefhebbers.
Carcasse


ISBN
9789492677334
Pagina's
160
Verschenen
NUR
440
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Kannibaal

Culinair