Boekhandel Douwes Den Haag

Cadeautje voor Opa

... een kleinkind

Anton van Grunsven

Cadeautje voor Opa

Cadeautje voor Opa

... een kleinkind

Cadeautje voor Opa

 

Herinnert u zich uw eigen Opa nog? In stofjas of zondagse pak? Stropdas, sigaartje, stijf en statig middelpunt van de familie? De deuk in de blikken koektrommel op tafel was een verdienste van hem!


Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis

€ 17,95

Bezorgen: Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis


Beschrijving Cadeautje voor Opa

‘Handboek’ voor (bijna-) Opa’s

Herinnert u zich uw eigen Opa nog? In z’n stofjas of zondagse pak? Stropdas, sigaartje, stijf en statig middelpunt van de familie? De deuk in de blikken koektrommel op tafel was een verdienste van hem!

Als Opa van nu wenst u de wereld wereldser te sieren. Bizar tof vindt u dat, een kleinkind. Of meer van die plurken. Een paar wijze weetjes, wat zelfspot en moderne tips kunnen dan nooit kwaad.

Niet alles berust op bewezen ervaring. Toch is dit geestige boek onmisbaar voor elke (bijna-) Opa die bijna alles al heeft en graag de liefste Opa wordt van de héééle wereld.

Ook voor een (schoon)zoon of (schoon)dochter kan het handig wezen te beseffen wat er zoal in een hedendaagse Opa omgaat. U bent immers de Opa van hun allerdierbaarste bezit: hun frummel, hun pfoefke, hun moppie, hun puk. In dat allerdierbaarste bezit leeft later een flinterfriemelbrokje van Opa’s toffe inborst voort.

De krant: “Elke lieve Opa verdient ★★★★★”


ISBN
9789492723703
Pagina's
216
Verschenen
NUR
370
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Het Boekenschap

Cadeauboeken
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren