Boekhandel Douwes Den Haag

StripGlossy 12

Robert van der Kroft & Marten Toonder & Jan van Die & Eric Heuvel & Wilbert Plijnaar & Apriyadi Kusbiantoro & Roelof Wijtsma & Tim Artz

StripGlossy 12

StripGlossy 12

StripGlossy 12

 

Zo’n vijftig jaar lang was Sjors en Sjimmie met afstand de succesvolste Nederlandse stripserie. Striparazzi was het laatste tijdschrift waarin Sjors en Sjimmie tot 1999 hun avonturen beleefden, daarna gebeurde er twintig jaar lang niets.


Tijdelijk niet leverbaar

€ 8,95

Bezorgen: Zodra weer op voorraad


Beschrijving StripGlossy 12

Zo’n vijftig jaar lang was Sjors en Sjimmie met afstand de succesvolste Nederlandse stripserie. Striparazzi was het laatste tijdschrift waarin Sjors en Sjimmie tot 1999 hun avonturen beleefden, daarna gebeurde er twintig jaar lang niets. Pas nu, in de StripGlossy, beleven ze hun comeback.

De makers, Wilbert Plijnaar, Robert van der Kroft en Jan van Die – de Wiroja’s – zijn weer even helemaal terug. Dit illustere striptrio tilde Sjors en Sjimmie in de jaren 1980 naar een hoger niveau met actuele onderwerpen en “beroemdheden” zoals Michael Claxon, Madomma, Hans van Lulligenburg, Jantje Shit, Linda de Snol en nog vele anderen. Nu, in StripGlossy #12, moeten het koningspaar en Ali B. het ontgelden en de handen van de makers jeuken om nog meer BN’ers onder handen te nemen.


ISBN
9789492840417
Pagina's
130
Verschenen
NUR
360
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Uitgeverij Personalia

Strips
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren