Boekhandel Douwes Den Haag

Don Quichot

Flix

Don Quichot

Don Quichot

Don Quichot

 

Het dorpje Tebosloo moet plaatsmaken voor een windmolenpark. Alonso Quijano—de laatst overgebleven bewoner—verzet zich hevig, tot hij beseft dat hij lijdt aan dementie. Zijn dochter haalt hem over tijdelijk bij haar te komen logeren, maar de eerste nacht gaat hij er al stiekem vandoor met zijn neefje, terug naar het dorp.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld volgende dag in huis

€ 21,00

Bezorgen: Op werkdagen voor 23.00 uur besteld volgende dag in huis


Beschrijving Don Quichot

Het dorpje Tebosloo moet plaatsmaken voor een windmolenpark. Alonso Quijano—de laatst overgebleven bewoner—verzet zich hevig, tot hij beseft dat hij lijdt aan dementie. Zijn dochter haalt hem over tijdelijk bij haar te komen logeren, maar de eerste nacht gaat hij er al stiekem vandoor met zijn neefje, terug naar het dorp. Onderweg raakt hij er steeds meer van overtuigd dat hij een dolende ridder is, op pad met zijn schildknaap.
Na Münchhausen en Freud blaast Flix wederom een klassiek verhaal nieuw leven in. Hij plaatst de handeling in een moderne context, snijdt actuele thema’s aan en voegt een flinke dosis humor toe. Don Quichot is een wervelende vertelling waar om gelachen kan worden, maar waarbij je ook op onverwachte momenten met een brok in je keel zit.


ISBN
9789492882004
Pagina's
136
Verschenen
NUR
363
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Soul Food Comics

Realistische strips voor volwassenen
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren