Boekhandel Douwes Den Haag

Verdwaald...

Een wereld voor kinderen

Bernadette Vanneste & Martine Coussement & Ria Anyca

Verdwaald...

Verdwaald...

Een wereld voor kinderen

Verdwaald...

 

Tenga woont in een dorpje in Afrika. Op een dag maakt ze kennis met een meisje dat verdwaald is terwijl ze achter een fladderende vlinder aanliep op de markt. De opzichter van de krokodillen gaat op zoek naar haar mama en papa.


Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis

€ 14,95

Bezorgen: Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis


Beschrijving Verdwaald...

Tenga woont in een dorpje in Afrika. Op een dag maakt ze kennis met een meisje dat verdwaald is terwijl ze achter een fladderende vlinder aanliep op de markt. De opzichter van de krokodillen gaat op zoek naar haar mama en papa. In de tussentijd mag het meisje bij Tenga blijven. Ze maakt er spelenderwijs kennis met haar manier van leven…

'Verdwaald…’ is een boek over hoe mensen leven in deze wereld en hoe alles met elkaar in verband staat. Het biedt ruimte om te praten over hoe mensen leven, omgaan met de natuur, gelukkig zijn, vriendschap sluiten en samenwerken. Het laat ons nadenken over hoe we de wereld in de toekomst willen zien door de keuzes die we maken in ons denken, onze houding en ons handelen. Daardoor is ‘Verdwaald…’ uitermate geschikt om uit voor te lezen of te vertellen in de klas en ’s avonds voor het slapengaan.


ISBN
9789492934369
Pagina's
40
Verschenen
NUR
200
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Witsand Uitgevers

Kinderen en Jeugd
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren