Boekhandel Douwes Den Haag

Het mysterie van de Bosnische piramides

Rob Heiligers & Aafke Douma

Het mysterie van de Bosnische piramides

Het mysterie van de Bosnische piramides

Het mysterie van de Bosnische piramides

 

Piramides, dat zijn toch graven van Egyptische farao’s? Of is dat niet helemaal waar? Staat de grootste piramide van de wereld in ‘ons eigen’ Europa in plaats van in Egypte? Sinds 2005 doen allerlei wetenschappers in Bosnië en Herzegovina onderzoek in de ‘Vallei van de Bosnische piramides’ nabij Sarajevo.


Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis

€ 18,95

Bezorgen: Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis


Beschrijving Het mysterie van de Bosnische piramides

Piramides, dat zijn toch graven van Egyptische farao’s? Of is dat niet helemaal waar? Staat de grootste piramide van de wereld in ‘ons eigen’ Europa in plaats van in Egypte?
Sinds 2005 doen allerlei wetenschappers in Bosnië en Herzegovina onderzoek in de ‘Vallei van de Bosnische piramides’ nabij Sarajevo. Dit is een verrassend boek met een overzicht van deze onderzoeksresultaten.

Duizenden Nederlanders reisden al naar de Balkan om het zelf te zien en te ervaren, in navolging van honderdduizenden bezoekers vanuit de hele wereld. Dit boek geeft een heldere handleiding om deze bijzondere locatie beter te kunnen duiden en geeft praktische (reis)tips. Zijn deze piramides in Bosnië het ‘nieuwste wereldwonder’.

Aafke Douma reisde de afgelopen jaren regelmatig met collega Rob Heiligers naar Bosnië. Wat zij daar ‘mediamiek beleefden’ en hebben waargenomen lijkt bevindingen van wetenschappers te bevestigen. Maar ze kwamen meer opmerkelijke zaken tegen: dient onze menselijke geschiedenis te worden herschreven?


ISBN
9789493160477
Pagina's
144
Verschenen
NUR
720
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Edicola Bewustwording

Esoterie
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren