Boekhandel Douwes Den Haag

Vrouwenvoetbal vanop de eerste rij

Jill Delsaux

Vrouwenvoetbal vanop de eerste rij

Vrouwenvoetbal vanop de eerste rij

Vrouwenvoetbal vanop de eerste rij

 

Jill Delsaux fotografeert sinds een decennium het vrouwenvoetbal. Ze vat het spel letterlijk in een mooi beeld: van tweede provinciale over de BeNE League en de Super League tot het Europees Kampioenschap 2017 in Nederland of op de Wereldbeker 2019 in Frankrijk.Leverbaar

€ 30,00

Levertijd: 2 tot 4 werkdagen


Beschrijving Vrouwenvoetbal vanop de eerste rij

Jill Delsaux fotografeert sinds een decennium het vrouwenvoetbal. Ze vat het spel letterlijk in een mooi beeld: van tweede provinciale over de BeNE League en de Super League tot het Europees Kampioenschap 2017 in Nederland of op de Wereldbeker 2019 in Frankrijk. Jill Delsaux stond overal op de eerste rij om de prachtigste foto’s te schieten.
Voetbal is de snelst groeiende sport bij vrouwen en daarvan is Jill Delsaux de eerste bevoorrechte getuige. Het boek Vrouwenvoetbal vanop de eerste rij toont alle emoties van de sport, zowel bij wereldvedetten als bij amateurvoetbalsters.

Met haar boek wil Jill ook de gelijke rechten van vrouwen in de sport ondersteunen. Ze zegt daarover: ‘Vrouwenvoetbal zit in de lift, maar die lift gaat voor mij nog niet hoog genoeg. Daarom dat ik mijn archieven bundelde om deze publicatie tot stand te brengen. Omdat vrouwenvoetbal ook aandacht en respect verdient.’

Dit boek is een fotografische wandeling sinds 2011 langs de vrouwen-voetbalvelden, met getuigenissen van een aantal topspeelsters.


ISBN
9789493242319
Pagina's
226
Verschenen
NUR
480
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Willems Uitgevers

Sport en spel