Boekhandel Douwes Den Haag

Rail Away 63 - Zwitserland en Frankrijk

Rail Away 63 - Zwitserland en Frankrijk

Rail Away 63 - Zwitserland en Frankrijk

Rail Away 63 - Zwitserland en Frankrijk

 

De speciale jubileum-box van Rail Away bevat de 200ste aflevering. Natuurlijk gaan we voor de 200ste aflevering naar hét treinenland bij uitstek: Zwitserland. De jubileumuitzending gaat van start met een stoomlocomotief op het Furka-bergmassief, waardoor vervlogen tijden herleven.


Leverbaar

€ 15,00

Levertijd: 5 tot 10 werkdagen


Beschrijving Rail Away 63 - Zwitserland en Frankrijk

De speciale jubileum-box van Rail Away bevat de 200ste aflevering. Natuurlijk gaan we voor de 200ste aflevering naar hét treinenland bij uitstek: Zwitserland. De jubileumuitzending gaat van start met een stoomlocomotief op het Furka-bergmassief, waardoor vervlogen tijden herleven. Verder wordt er gereisd met de wereldberoemde “Glacier Express” die eindigt in Zermatt, bekend van de meest iconische berg in Zwitserland: de Matterhorn. In aflevering 201 reist Rail Away door Frankrijk. Per spoor doorkruisen we het gebied “Savoie Mont Blanc”. Met een klein tandradbaantje reizen we dwars door een besneeuwde bergwereld en dichte naaldbossen richting de hoogste berg van Europa: de Mont-Blanc.

Deze bijzondere dvd-box waarin aflevering 200 en 201 zijn gebundeld, is inclusief nooit eerder vertoond bonusmateriaal waarbij de beelden vertoond worden vanuit de treincabine en vanuit een helikopter. 


ISBN
8717662578397
Verschenen
NUR
464
Druk
1
Uitvoering
DVD video
Taal
Nederlands
Uitgever
Rail Away