Bestellen en levering

Boven de € 20.00 gratis thuisbezorgd. Uitgezonderd verzending van magneet- en prikborden uit de Wereldkaartenwinkel.

Afhankelijk van de dikte van het pakket wordt uw bestelling als brievenbuspost of pakketpost aangeboden.

Bestellingen onder de € 20.00 € 2.90 verzendkosten.

Buiten Nederland worden alle verzendkosten berekend.

Levering via Post.nl 

Op werkdagen voor 23:00 besteld meestal de volgende dag bezorgd

Voor de meeste Nederlandstalige boeken geldt: voor 23.00 besteld dan ontvangt u de boeken de volgende werkdag. We doen er alles aan om op tijd te bezorgen. Het is in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging wordt vertraagd.

Voor boeken van buitenlandse uitgevers geldt veelal een levertijd van ongeveer 4 tot 6 werkdagen. Buitenlandse uitgaven die voor u worden besteld kunnen, behoudens beschadiging of foute levering onzerzijds, niet worden geretourneerd.

Levertijden naar afnemers buiten Nederland op aanvraag.

 

Betalen via iDEAL, Boekenbon, Mastercard en Visa.

Betalen via iDEAL, Boekenbon, Mastercard en Visa is snel en veilig. Uw bestelling wordt daarna direct in behandeling genomen. Betalingen met boekenbonnen worden niet terugbetaald bij retournering.

In juni 2020 is de Europese anti-witwasrichtlijn AMLD5 in de Nederlandse wetgeving geïmplementeerd in de Wwft (Wet ter voorkoming van witwassen en financiering van terrorisme (Wwft). De invoering hiervan heeft impact op het verkopen én het accepteren van een aantal cadeaukaarten, waaronder de Boekenbon, omdat er bij de Boekenbon sprake is van ‘elektronisch geld’ (EGI), daarmee valt de Boekenbon onder de werking van deze wet. Met ingang van 1 juli 2020 mag het deel van online transacties met de Boekenbon niet meer zijn dan €50. Uiteraard kunt u het resterende deel van de transactie betalen met een van de andere betaalmethodes. 

Voorbeeld: u heeft een Boekenbon met een waarde van €75. Koopt u een product van €60, dan kunt u €50 betalen van het tegoed dat op de Boekenbon staat. De resterende €10 met bijvoorbeeld IDeal. Het overige tegoed op de Boekenbon kan bij een volgende bestelling gebruikt worden. 

 

U kunt betalen met de elektronische Boekenbon.

 

Zakelijke klanten

Voor meer informatie klik hier.

 

Bestelling

U wordt op de hoogte gehouden van de status van uw bestelling. U kunt deze ook raadplegen in uw eigen account bij Boekhandel Douwes.
 

Groot assortiment

Het totale assortiment van Boekhandel Douwes bestaat uit meer dan 5.000.000 titels. Ruim 70.000, meest Nederlandstalige titels, kunnen binnen 24 uur worden geleverd.
Voor de boeken uit Engeland, Amerika en Duitsland is de levertijd ca. 4 tot 6 werkdagen. Buitenlandse uitgaven die voor u worden besteld kunnen, behoudens beschadiging of foute levering onzerzijds, niet worden geretourneerd.

Mocht de bestelling langer duren dan kunt u deze annuleren.

Informatie over e-books.

Retourneren van e- books is niet mogelijk.

Welke programma's heeft u nodig om e-books te openen? Voor meer informatie klik hier.