Bestellen en levering

Gratis thuisbezorgd door PostNL. Uitgezonderd verzending van magneet- en prikborden uit de Wereldkaartenwinkel.

De bestellingen worden bezorgd door PostNL. Afhankelijk van de dikte van het pakket wordt dit als brievenbuspost of pakketpost aangeboden.

Buiten Nederland worden alle verzendkosten berekend.

  

Op werkdagen voor 23:00 besteld, onder voorbehoud, de volgende dag bezorgd

Voor de meeste Nederlandstalige boeken geldt voor 23.00 besteld dan ontvangt u de boeken de volgende werkdag. Door de grote drukte bij de bezorgers kan er vertraging in de levering optreden.
Voor boeken van buitenlandse uitgevers geldt veelal een levertijd van ongeveer 4 tot 6 werkdagen. Helaas kunnen de levertijden uit de VK door de Brexit afwijken en zijn de levertijden niet altijd te geranderen.

Levertijden naar afnemers buiten Nederland op aanvraag.

 

Betalen via iDEAL, Boekenbon, Mastercard en Visa.

Betalen via iDEAL, Boekenbon, Mastercard en Visa is snel en veilig.  Uw bestelling wordt daarna direct in behandeling genomen. Betalingen met boekenbonnen worden niet terugbetaald bij retournering.

In juni 2020 is de Europese anti-witwasrichtlijn AMLD5 in de Nederlandse wetgeving geïmplementeerd in de Wwft (Wet ter voorkoming van witwassen en financiering van terrorisme (Wwft). De invoering hiervan heeft impact op het verkopen én het accepteren van een aantal cadeaukaarten, waaronder de Boekenbon, omdat er bij de Boekenbon sprake is van ‘elektronisch geld’ (EGI), daarmee valt de Boekenbon onder de werking van deze wet. Met ingang van 1 juli 2020 mag het deel van online transacties met de Boekenbon niet meer zijn dan €50. Uiteraard kunt u het resterende deel van de transactie betalen met een van de andere betaalmethodes. 

Voorbeeld: u heeft een Boekenbon met een waarde van €75. Koopt u een product van €60, dan kan u €50 betalen van het tegoed dat op de Boekenbon staat. De resterende €10 met bijvoorbeeld IDeal. Het overige tegoed op de Boekenbon kan bij een volgende bestelling gebruikt worden. 

 

U kunt betalen met de elektronische Boekenbon.

 

Zakelijke klanten

Voor meer informatie klik hier.

 

Bestelling

U wordt op de hoogte gehouden van de status van uw bestelling. U kunt deze ook raadplegen in uw eigen account bij Boekhandel Douwes.
 

Groot assortiment

Het totale assortiment van Boekhandel Douwes bestaat uit meer dan 5.000.000 titels. Ruim 70.000, meest Nederlandstalige titels, worden binnen 24 uur geleverd.
Voor de boeken uit Engeland, Amerika en Duitsland is de levertijd ca 4 tot 6 werkdagen.

Mocht de bestelling langer duren dan kunt u deze annuleren.