Boekhandel Douwes Den Haag

Handboek bipolaire stoornissen

Ralph Kupka

Handboek bipolaire stoornissen

Handboek bipolaire stoornissen

Handboek bipolaire stoornissen

 

Dit is het eerste Nederlandstalige handboek over bipolaire stemmingsstoornissen. De bipolaire (ook wel de manisch-depressieve) stoornis is een sterk recidiverende aandoening die in allerlei gradaties van ernst bij twee tot vier procent van de bevolking voorkomt.


Niet leverbaar

€ 64,05

Bezorgen: Levertijd onbekend


Beschrijving Handboek bipolaire stoornissen

Dit is het eerste Nederlandstalige handboek over bipolaire stemmingsstoornissen. De bipolaire (ook wel de manisch-depressieve) stoornis is een sterk recidiverende aandoening die in allerlei gradaties van ernst bij twee tot vier procent van de bevolking voorkomt. Deze heterogene en complex verlopende groep stoornissen plaatst de behandelaar vaak voor diagnostische en therapeutische dilemma’s. De laatste decennia is veel onderzoek gedaan naar de epidemiologie, etiologie, pathofysiologie, psychologie en behandeling. In dit handboek wordt de verbinding gelegd tussen deze wetenschappelijke inzichten en de dagelijkse klinische praktijk.

De auteurs zijn onderzoekers en/of clinici met een grote ervaring op het gebied van de bipolaire stoornissen. Daarnaast zijn enkele hoofdstukken geschreven door ervaringsdeskundigen en hun naasten. Het handboek is bedoeld voor iedereen die zich bezighoudt met de behandeling van mensen met een bipolaire stoornis.


ISBN
9789024430420
Pagina's
554
Verschenen
NUR
770
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Boom uitgevers Amsterdam

Psychologie
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren