Boekhandel Douwes Den Haag

De kleine Trouwen voor Dummies

De kleine Trouwen voor Dummies

Marcy Blum & Laura Fisher Kaiser

De kleine Trouwen voor Dummies

De kleine Trouwen voor Dummies

De kleine Trouwen voor Dummies

De kleine Trouwen voor Dummies

 

Gestrest over je trouwdag? Relax! Dit vriendelijke gidsje biedt je alle hulp die je nodig hebt bij het plannen en genieten van een heuglijke, ontspannen ceremonie en receptie. We geven je tips over alles: van het prikken van een datum tot het bijhouden van je gastenlijst en van tips voor cadeaus tot suggesties voor bedankbriefjes.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis

€ 9,99

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving De kleine Trouwen voor Dummies

Gestrest over je trouwdag? Relax! Dit vriendelijke gidsje biedt je alle hulp die je nodig hebt bij het plannen en genieten van een heuglijke, ontspannen ceremonie en receptie. We geven je tips over alles: van het prikken van een datum tot het bijhouden van je gastenlijst en van tips voor cadeaus tot suggesties voor bedankbriefjes. Jouw Grote Dag wordt er een om nooit te vergeten!

Marcy Blum is een bekende deskundige op het gebied van trouwen en entertainment. Ze is te gast geweest bij talloze televisieprogramma's, waaronder de Oprah Winfrey Show en Today. Laura Fisher Kaiser schrijft over hedendaagse cultuur in Interior Design, This Old House Magazine en The Washington Post.


ISBN
9789045356570
Pagina's
160
Verschenen
NUR
450
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
BBNC Uitgevers

Wonen en Lifestyle