Boekhandel Douwes Den Haag

Hoe om te gaan met depressie

40 technieken om weer controle over je leven te krijgen

James Withey

Hoe om te gaan met depressie

Hoe om te gaan met depressie

40 technieken om weer controle over je leven te krijgen

Hoe om te gaan met depressie

 

Depressie is verschrikkelijk. Het is een ziekte die je voortdurend naar beneden probeert te halen, die je kleineert, bekritiseert, verwijten maakt, die je ondraaglijke pijn bezorgt, je van je motivatie en concentratie berooft, slapeloze nachten en geheugenverlies veroorzaakt en je kan doden.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 19,90

Ophalen: Nu 1 op voorraad in de winkel
Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Hoe om te gaan met depressie

Depressie is verschrikkelijk. Het is een ziekte die je voortdurend naar beneden probeert te halen, die je kleineert, bekritiseert, verwijten maakt, die je ondraaglijke pijn bezorgt, je van je motivatie en concentratie berooft, slapeloze nachten en geheugenverlies veroorzaakt en je kan doden. Toen ik voor het eerst ziek werd van depressie, was ik wanhopig om te weten wat ik moest doen. Wat moest ik tegen mezelf zeggen? Hoe krijg ik iets onder controle dat onbeheersbaar is?

James Withey is opgeleid als counselor en heeft vijftien jaar gewerkt in de verslavings- en daklozenzorg en in de geestelijke gezondheidszorg. Hij leeft met depressie en angst en schrijft en spreekt over geestelijke gezondheid.


ISBN
9789056157050
Pagina's
128
Verschenen
NUR
770
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Uitgeverij Noordboek

Psychologie