Boekhandel Douwes Den Haag

House of House

30 Years Cherry Moon

House of House

House of House

30 Years Cherry Moon

House of House

 

Cherry Moon is en blijft een van de grootste namen in de geschiedenis van de Belgische club-scene. Sinds de club zich na de opening in 1991 focuste op de beste techno, hard trance en house, groeide Cherry Moon al snel uit tot van een van de eerste en internationaal meest bekende Belgische megadancings, waar ravers en clubbers van over heel België, Frankrijk, Nederland, Duitsland, en bij uitbreiding nog meer Europese landen wekelijks verzamelden.


Nog te verschijnen

€ 29,99

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving House of House

Cherry Moon is en blijft een van de grootste namen in de geschiedenis van de Belgische club-scene.
Sinds de club zich na de opening in 1991 focuste op de beste techno, hard trance en house, groeide Cherry Moon al snel uit tot van een van de eerste en internationaal meest bekende Belgische megadancings, waar ravers en clubbers van over heel België, Frankrijk, Nederland, Duitsland, en bij uitbreiding nog meer Europese landen wekelijks verzamelden.
De club betekende de start voor een resem aan legendarische parties met al even legendarische dj’s, en de hele community die daarrond ontstond, is tot op de dag van vandaag nog steeds even springlevend.
Dit boek geeft een inkijk op de bewogen geschiedenis van deze legendarische housetempel en op haar plaats binnen de Belgische muziek- en clubgeschiedenis, maar zorgt vooral voor a trip down memory lane voor wie in de jaren 90 en 2000 de house- en technoscene actief mee beleefd heeft.
Een must-have voor de fans, een niet te missen illustratief werk voor de echte liefhebbers van de Belgische clubscene, van toen en van vandaag.


ISBN
9789463938822
Pagina's
192
Verschenen
NUR
660
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Borgerhoff & Lamberigts