Boekhandel Douwes Den Haag

De opdracht om te genezen

Jezus volgen in woord en daad

Randy Clark

De opdracht om te genezen

De opdracht om te genezen

Jezus volgen in woord en daad

De opdracht om te genezen

 

In dit boek combineert de auteur de praktijkervaring van zijn uitzonderlijke genezingsbediening met een grondige kennis van de Bijbelse, theologische en historische kwesties rondom dit thema. Hij geeft uitleg over het gezag dat we hebben ontvangen om te genezen, en doet nog meer: hij laat je zien hoe het werkt.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld volgende dag in huis

€ 17,95

Bezorgen: Op werkdagen voor 23.00 uur besteld volgende dag in huis


Beschrijving De opdracht om te genezen

Genees de zieken

Veel westerse christenen zien het volgen van Jezus vooral als goed zijn voor je naaste en niet zondigen. Maar wist je dat zieken genezen in zijn naam er ook bij hoort? Jezus had veel aandacht voor zieke mensen en toonde hun de liefde van de Vader door hen te genezen. Hij gaf daarmee het voorbeeld aan zijn discipelen, die Hij vervolgens uitzond met de woorden: ‘Genees de zieken.’ Die opdracht staat nog steeds, want ook voor ons geldt: Jezus volgen betekent de zieken genezen.

In dit boek combineert de auteur de praktijkervaring van zijn uitzonderlijke genezingsbediening met een grondige kennis van de Bijbelse, theologische en historische kwesties die rond dit onderwerp spelen. Hij geeft uitleg over het gezag dat we hebben ontvangen om te genezen, en doet nog meer: hij laat je zien hoe het werkt. Dat is een combinatie die je maar zelden tegenkomt. De opdracht om te genezen is een krachtige aansporing om Jezus te volgen in woord én daad.


ISBN
9789492726018
Pagina's
256
Verschenen
NUR
700
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Meer

Geloofsopvoeding
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren