Boekhandel Douwes Den Haag

101 dingen die je weten moet over Oranje

Chris van Nijnatten & Edwin Winkels

101 dingen die je weten moet over Oranje

101 dingen die je weten moet over Oranje

101 dingen die je weten moet over Oranje

 

Spelen voor je vaderland is het hoogst haalbare voor iedere voetballer, en die spanning voelt ook iedere voetballiefhebber. Elke keer als het Nederlands elftal aan het eindtoernooi meedoet, kleurt een groot deel van het land weer oranje.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 20,00


Beschrijving 101 dingen die je weten moet over Oranje

Spelen voor je vaderland is het hoogst haalbare voor iedere voetballer, en die spanning voelt ook iedere voetballiefhebber. Elke keer als het Nederlands elftal aan het eindtoernooi meedoet, kleurt een groot deel van het land weer oranje. Maar hoe en wanneer begon dat eigenlijk, dat ‘Oranjegevoel’?
Met het antwoord daarop, en nog honderd andere bijzondere wetenswaardigheden en anekdotes over spelers, stadions, shirts, trainers, wedstrijden, toernooien en opvallende randzaken, is dit boek een onderhoudende mini-encyclopedie over het populairste voetbalelftal van Nederland.

Chris van Nijnatten is journalist, volgde 35 jaar lang het internationale topvoetbal en was tot voor kort communicatieadviseur en woordvoerder bij de KNVB. Hij keek dus voor en achter de schermen.

Edwin Winkels is schrijver en journalist. Hij publiceerde vijf romans en een groot aantal non-fictieboeken, waaronder de bestsellers Johan Cruijff in Barcelona en Van Johan tot Frenkie.


ISBN
9789493095939
Verschenen
NUR
256
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Uitgeverij Brandt