Boekhandel Douwes Den Haag

Bilbao + San Sebastian & de Baskische Kust

Emmie Declerck

Bilbao + San Sebastian & de Baskische Kust

Bilbao + San Sebastian & de Baskische Kust

Bilbao + San Sebastian & de Baskische Kust

 

Met time to momo Bilbao, San Sebastián & de Baskische Kust haal je alles uit je stedentrip! En deze nieuwe editie is helemaal corona ge-update. Stap je hotel uit en loop regelrecht naar de leukste wijken van de stad.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 18,99


Beschrijving Bilbao + San Sebastian & de Baskische Kust

Met time to momo Bilbao, San Sebastián & de Baskische Kust haal je alles uit je stedentrip! En deze nieuwe editie is helemaal corona ge-update.
Stap je hotel uit en loop regelrecht naar de leukste wijken van de stad. Op weg naar nieuwe restaurantjes, de beste koffie en dat lokaal gebrouwen biertje. Bij time to momo delen lokale auteurs uit liefde voor hún stad alleen de echte highlights met je. Zo sla je de drukke dertien-in-een-dozijn-winkelstraten over en wandel je, terwijl je onderweg een bezienswaardigheid meepikt, naar de leukste adressen waar de locals zelf graag komen.

Met 3 verrassende routes door de verschillende wijken van Bilbao en 1 route door San Sebastian kun je de steden in je eigen tempo ontdekken én de local lifestyle beleven. Daarnaast is er een mooie kustroute van San Sebastian naar Bilbao opgenomen in de gids.

Inclusief:
- Alle belangrijke bezienswaardigheden
- Meer dan 250 adressen om te eten, drinken en shoppen
- Handige uitneembare stadsplattegrond én gratis kaart-app
- Leuke top 10-lijstjes

Nu met gratis app!!

time to momo is met meer dan 200.000 verkochte gidsen per jaar de bestverkochte stedengids van Nederland en België. We zijn al meer dan 20 jaar een inspiratiebron voor reizigers en blijven de time to momo-reeks uitbreiden. Check al onze stedentripbestemmingen, de laatste nieuwe tips en hotelinspiratie op www.timetomomo.com


ISBN
9789493195387
Pagina's
130
Verschenen
NUR
510
Druk
2
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Mo'Media