Boekhandel Douwes Den Haag

Reishandboek Estland, Letland en Litouwen

praktische en culturele reisgids met alle bezienswaardigheden

Johan Dirkx

Reishandboek Estland, Letland en Litouwen

Reishandboek Estland, Letland en Litouwen

praktische en culturele reisgids met alle bezienswaardigheden

Reishandboek Estland, Letland en Litouwen

 

Het Reishandboek Estland, Letland en Litouwen laat je kennismaken met de Baltische landen. Deze reisgids geeft je uitgebreide informatie over verblijf, vervoer en de vele bezienswaardigheden. Ontdek een wonderlijke wereld met een rijke en bewogen geschiedenis, met prachtige oude steden en een overweldigende natuur.


Nog te verschijnen

€ 21,99

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Reishandboek Estland, Letland en Litouwen

Het Reishandboek Estland, Letland en Litouwen laat je kennismaken met de Baltische landen.
Deze reisgids geeft je uitgebreide informatie over verblijf, vervoer en de vele bezienswaardigheden. Ontdek een wonderlijke wereld met een rijke en bewogen geschiedenis, met prachtige oude steden en een overweldigende natuur.
Een praktische reisgids als je de hoofdsteden Talinn, Riga of Vilinius wilt bezoeken of als je tijdens de zomervakantie de Baltische landen zelf gaat verkennen.

Bezienswaardigheden in Estland, Letland en Litouwen
Estland, Letland en Litouwen worden weliswaar in een adem genoemd maar zijn eigenlijk heel verschillende landen. Ze hebben echter ook veel gemeenschappelijk. Mooie en warme zomers, ecotoerisme, kamperen in de vrije natuur, wandelen en fietsen in uitgestrekte natuurgebieden of verkwikkende modderbaden in prachtige Spa-hotels: u treft het er allemaal. Bovendien is het er veilig, het prijsniveau is zeer redelijk, de kwaliteit van eten en drinken is goed en u voelt zich meestal bediend zoals het hoort.
Het Reishandboek Estland, Letland en Litouwen is een mooi uitgevoerde, leuke en praktische gids voor de Baltische landen die ook de voorpret van je vakantie zal bevorderen.


ISBN
9789038929194
Pagina's
288
Verschenen
NUR
512
Druk
2
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Uitgeverij Elmar B.V.

Reisgidsen Europa