Boekhandel Douwes Den Haag

Weer zo'n stom liefdesverhaal

Katelyn Doyle

Weer zo'n stom liefdesverhaal

Weer zo'n stom liefdesverhaal

Weer zo'n stom liefdesverhaal

 

Een onweerstaanbare friends to lovers romance voor fans van Emily Henry en Ali Hazelwood.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 20,99


Beschrijving Weer zo'n stom liefdesverhaal

Molly Marks schrijft scenario’s voor Hollywood-romcoms, en weet dat ‘romantiek’ maar nep is. Haar enige verliefdheid was op de middelbare school, op Seth – die ze aan de vooravond van hun examenfeest dumpte en al vijftien jaar niet gezien heeft.


Seth Rubinstein gelooft in ware liefde. Ondanks zijn baan als… succesvol echtscheidingsadvocaat. Al jaren zoekt hij in talloze slechte dates en kortstondige relaties naar die ware. Maar niemand kan tippen aan Molly Marks, het eerste meisje dat zijn hart brak.
Tijdens een reünie zien Molly en Seth elkaar weer. Na een dronken onenightstand gaan ze een weddenschap aan: degene die het lot van vijf stellen kan voorspellen vóór de volgende reünie, krijgt gelijk over de liefde. Het vijfde duo? Dat zijn ze zelf. Molly verzekert Seth dat hij op weg is naar een gebroken hart. Seth belooft haar dat ze hopeloos verliefd op hem zal worden. Zij denkt dat hij hallucineert. Hij heeft vijf jaar de tijd om het tegendeel te bewijzen.


‘Ik heb dit simpelweg verslonden: net als de personages zelf is dit boek tegelijkertijd gevat en lief, een magische mix die me tot diep in de nacht deed doorlezen. Scherp, emotioneel en heerlijk geschreven.’ – Kate Clayborn, auteur van Georgie, All Along


‘Als je ooit van een stom liefdesverhaal hebt genoten dan ga je heel erg veel houden van precies dit (perfecte, heerlijke, slimme, lieve) stomme liefdesverhaal!’ – K.J. Dell’Antonia, auteur van The Chicken Sisters


ISBN
9789400516717
Pagina's
416
Verschenen
NUR
302
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
A.W. Bruna Uitgevers

Vertaalde literaire roman, novelle