Boekhandel Douwes Den Haag

Op safari door het Krugerpark

Egon Berendsen

Op safari door het Krugerpark

Op safari door het Krugerpark

Op safari door het Krugerpark

 

‘Op safari door het Krugerpark’ neemt je mee op ontdekkingstocht door het grootste wildpark van Zuid-Afrika. Op een oppervlakte van de helft van Nederland strekken zich tal van landschappen uit en leeft een diversiteit aan dieren.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 37,95

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Op safari door het Krugerpark

‘Op safari door het Krugerpark’ neemt je mee op ontdekkingstocht door het grootste wildpark van Zuid-Afrika. Op een oppervlakte van de helft van Nederland strekken zich tal van landschappen uit en leeft een diversiteit aan dieren. Je rijdt door vlakke savannes, beboste heuvels en langs rivieren, en je komt allerlei wild tegen. Wat je tegenkomt en waar is iedere keer weer een verrassing.
Al jaren bezoekt Egon Berendsen het Krugerpark. Hij laat je genieten van zijn belevenissen tijdens selfdrive en begeleide safari’s: vaak overweldigend en soms ‘saai’, door groene lustoorden in de zomer en droge landschappen in de winter, en altijd met dieren die soms bijzonder en zeldzaam zijn. Stel je eens voor dat voor je een python over de weg kronkelt, je bij een wandelsafari een neushoorn tot op 25 meter nadert, een luipaard uit een boom springt als je aan komt rijden of je kijkt hoe tientallen wevers hun bolvormige nesten bouwen. Het kan allemaal.
Praktische tips, een uitgebreid foto-overzicht van zoogdieren, vogels en reptielen, en een kaart met wegen en restcamps helpen je om het Krugerpark te verkennen. Het boek is dan ook een uitnodiging om dit bijzondere wildpark zelf te gaan ontdekken.


ISBN
9789403646947
Pagina's
158
Verschenen
NUR
516
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Boekhandel Libris Venstra